• Belgen omarmen Dirty Fries

  15/03/2018

  Ook in Walloniƫ succes!

  Sinds Februari 2018 is de Belgische frituur een bijna klassieker rijker: Na Canada en Engeland vallen de belgen massaal voor dit nieuwe concept: Een overheerlijk bakje Belgische frieten overgoten met een smaakgevende saus. Het betreft hier inderdaad een warme saus al dan niet afgewerkt met stukjes vlees. Dirty Fries zijn dus niet onmiddelijk vergelijkbaar met stoofvlees friet, wel met Frietjes + spaghettisaus.
  Deze internationale klassiekers werden uiteraard opgewaardeerd naar de Belgische smaken. Thans zijn de varianten Bacon, Chicken, Beef, Blackwell en Veggie beschikbaar. Mis deze trein niet en vraag ernaar bij uw groothandel!

 • Gratis Fritkotgazet in elke frituur

  18/07/2017

  Vraag ernaar bij uw Crazy Snacks groothandel

  Fritkot erkend tot Immaterieel Cultureel Erfgoed in de drie taalgemeenschappen!

  Ter gelegenheid van deze erkenning wordt in de betere frituur een gratis exemplaar van de Fritkot gazet te beschikking gesteld. Vraag ernaar bij uw groothandel!

 • Belgische frietcultuur in gevaar?

  19/06/2017

  Weyts: "De EU bengt onze frietcultuur in gevaar"

  Bron: VTM Nieuws

  Binnenkort zouden onze typische Belgische frietjes heel anders kunnen smaken.
  Vlaams N-VA-minister Ben Weyts waarschuwt dat de Europese Unie de klassieke Belgische manier van frieten bakken zou kunnen verbieden.

  Concreet gaat het om de stof acrylamide, die ontstaat bij het verhitten van producten, zoals bij het bakken van frietjes. De stof zit daarnaast ook in koffie, aardappelchips, ontbijtkoeken en kan voorkomen in brood en gebakken vlees. Uit onderzoek is gebleken dat de organische verbinding kanker kan veroorzaken. De EU wil de stof dan ook zo veel mogelijk uit ons voedsel weren.


  Lees meer
 • Gentse Frietkoten in de puree.

  7/06/2016

  Kortgedingzaak werd gepleit, nog geen vonnis.

  Op 9 juni wil de stad de standplaatsen van de frietkoten op de openbare weg veilen, zonder de 5 procent-regel. Die verzekert de zittende uitbaters van hun plaats. De frituristen zijn alvast een affichecampagne gestart.


  Lees meer
 • Publiceer gratis uw zoekertje op onze site

  9/05/2016

  Frituese, frietkraam te koop, over te nemen

  De website van Crazy Snacks werd uitgebreid met een nieuwe functionaliteit: voortaan kan u er gratis een zoekertje plaatsen. Zo geplaatst, zo verkocht aan één van onze duizenden klanten!

  Geef zelf een zoekertje in

 • Controles aangekondigd op witte kassa!

  1/05/2016

  Vanaf zondag 1 mei krijgen horecazaken die blijven weigeren om een witte kassa te installeren, een controle van de fiscus. Zo'n witte kassa registreert alle bestellingen en wil op die manier zwartwerk tegengaan.


  Lees meer
 • De marktprijs aardappelen in beweging!

  13/04/2016

  Weinigen hadden het nog verwacht, maar het is er toch van gekomen! Prijzen schieten de hoogte in. Wat is de reden: vraag en aanbod zijn reeds lange tijd in evenwicht. Het aanbod vrije aardappelen gaat achteruit, de industrie heeft veel aardappelen nodig; de bakwaarde van sommige partijen gaat achteruit; het late plantseizoen en de trage groei van zij die in de grond zitten maakt dat we geen topopbrengsten moeten verwachten.


  Lees meer
 • Mora lanceert 't Complimentje op Crazy Days

  24/03/2016

  Een heerlijke kalkoen/kip snack met een frisse, hartige kruiding op een stokje. Om een echt complimentje te geven is een boodschap verstopt in elk Complimentje®. Er zijn 6 verschillende teksten op het stokje te ontdekken. Bestel dus snel deze nieuwste Mora snack in jouw favoriete frituur en ontdek welk complimentje jij krijgt. Uiteraard beschikbaar bij de Crazy Snacks grossier